sen anlamazsin diyorlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anlamazsin
  2. sen anlamazsin
  3. umarim anlamazsin
  4. sana anlatamam anlatsamda anlamazsin
  5. diyorlar
  6. diyorlar ki
  7. cok asigin var diyorlar
  8. bosver diyorlar
  9. diyorlar ki yenilmisiz
  10. bu kent olduruldu diyorlar

© 2008 - uludağ sözlük

sen anlamazsin diyorlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sen anlamazsin diyorlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sen anlamazsin diyorlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» respect my authority » kronik kuzu » ihsan oktay anar » universitede hocalara verilmis ayarlar » secim » gercek » solo test » benjamin linus » yuck fou » eskisehir » yabanci gruplarin turkce mealleri » eski sevgililer gecidi olarak istiklal caddesi » insanlari super kahramana donusturen bocekler » uludag sozluk gammazi » fuck buddy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mustafa topaloglu nun sozluk yazari olmasi » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » mustafa kemal ataturk » ask guldurur » yeni baslanilan is yerinde sizden sene gecme » tovarlak » yeter artik vurmayin adam oldu » adnan sezgin » oyla beni oyla beni oyla beni » ask bekletir » porshe gibi tasarlanmis elektrikli ev aletleri » adamlarin acimasi yok attikca atiyorlar » izlanda nin satisi » ne dedene nene de ne nenene dede de » max payne