semsi pasa pasajinda sesi buzusesiceler 

kapat
  1. söylenmesi zor tekerleme. * *
    #64243 (atan alir spor, 13.02.2006 05:09)
  2. söylemeye çalışırken "ses büzüşmesi" hadisesini insana bizzat yaşatan tekerleme.
    anlatılmaz yaşanır yani...
    #64250 (sıçtırtma lamasına, 13.02.2006 05:13)
  3. semsi pasa paşa...
    semşi paja pas...
    şemsi paşa paza...
    şemşi pa..
    şemsi paşa pasaşın...
    şemsi paşa pasajında şeş...

bu pikap şu pikap o pikap kadar iyi olmayan tekerlemedir.
    #87735 (karga, 25.02.2006 16:47)
  4. ilk söyleyişimde hiç zorlanmadığım nadide tekerleme*.
    #196164 (gregor incegor, 25.04.2006 05:29)
  5. tekerleme olması dışında ,bir temenni ,dilek içerir.bir nevi beddua...
    #196243 (internettin, 25.04.2006 09:25)
  6. (bkz: sinan samil sam)
    #1816890 (magictouch, 24.06.2007 22:15)

© 2008 - uludağ sözlük

semsi pasa pasajinda sesi buzusesiceler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. semsi pasa pasajinda sesi buzusesiceler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu semsi pasa pasajinda sesi buzusesiceler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» the beatles » moderator bizim siparis nerde kaldi » aslan » turk dizisi cekmek icin gerekenler » bir joker olarak ergenekon » seriatci basketbolcu » izmir » sozluk okurlarina oy hakki verilmesi gerekliligi » hepsiburada com » vassili zaitsev » gece vakti disarda gezen kiz » fatal » adim adim kiz tavlama » dr cureklibatur ve bay arkin » kim nerede » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sekura » jimmy carter » fifa 09 » hypostase » ilkokulun vazgecilmezleri » 12 01 2007 » sputnik operasyonu » medicine wheel » mesut bakkal » sozluk yazarlarinin itiraflari » bir boka benzemeyen minimal siir » anneme » abisesque » deniz feneri » sausozluk