semsek 

kapat
  1. (bkz: bir sozluk yazari)
    #88039 (munny, 25.02.2006 19:49)
  2. bursada santral garajda bulunan mükemmel antep yemekleri ve çeşitli kebaplar yapan yer. zaman zaman durup hayalini kurarım o derece yani. fiyatla uçmaz, lezzet uçar.
    #2176838 (araf, 22.08.2007 12:40)
  3. özel hazırlanan hamurun içinin kıyma veya ekşimik ile doldurulup, üçgen şeklinde kesilerek kızartılmasına antepçede semsek demişler. gören börek der, yiyen ''böylesini yemedim'' der.
    #2177069 (mei ve pacali donu, 22.08.2007 13:22)
  4. cennet çamuru adında bir tatlı yapan mükemmel antep restoranı.
    #2214968 (fosiladam, 28.08.2007 13:14)
  5. kilis yöresine aittir. çökelek peyniri, maydonos, taze soğan ve baharatlarla zenginleştirilmiş bir pide çeşididir. soğuk yendiğinde daha lezzetlidir.
    #4070006 (egina, 10.10.2008 16:05)

© 2008 - uludağ sözlük

semsek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. semsek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu semsek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kktc ile turkiye farklari » bilgi yoksunlugundan kaynaklanan arguman » kuresel finans krizi icin cozum yollari » genpatech » hossik » cakma yahudi » lise yillari » ask acitir » aseksueller mi dover escinseller mi » kaygisizlar » kararti » frikigin cift vurusa donusmesi » ali cevat akkoyunlu » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » ntv muhabiri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yasa mustafa kemal pasa yasa » little child » serdar akinan » erotofobi » akp nin chpli atilla kart i canhirasca savunmasi » kan uykusu » yemek yemenin ilkellik olmasi » kuresellesirken top olmak » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » don demeyi unuttum » evrim teorisi » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » beziman » mehmet usta » whaz up man diyene fine thanks demek