semra hanimzadenin oglundan bahsedilmekte 

sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. babanin oglundan para istemesi
  2. babanin oglundan daha fazla ask yasamasi
  3. semra
  4. semra can
  5. ata ve semra
  6. semra oncu
  7. semra gercegi
  8. semra yucel
  9. semra duyar
  10. semra aksu

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» norvecli balikci » deli ibrahim » death is the road to awe » izmir » trgamer com » tutsikimiyancek » turklere ozgu davranislar » misafirlerimiz var » bu kadar da sacmalamayin dedirten basliklar » 58 yil gizlenen 7000 idam » ne yaptin guzelim sen » necmettin ersoy » 2090 eurovision sarki yarismasi » aski aramak » sizi seviyorum » 2083 eurovision sarki yarismasi » cacaron » ctrl l » vega » adi ismail olanlarin sozluk kurmasi » ali ekber cicek » enver pasa » dunden sonra yarindan once » bir kisim sozluk yazarinin irkci oldugu gercegi » sigara » bir insanin en asabi oldugu an » g1 9 0 3 » 11 mayis 2008 demet akalin hacettepe konseri » mujde ar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa