sempati kazanmasin diye akp ye dokunmamak 

kapat
  1. akp nin kapatılmasını istemeyip de bunu "ben akp yanlısı değilim hacı" sosuyla sunmayı tercih eden kardeşlerimizin en acenta tutumudur.Bu insanlara göre akp sempati kazanacak diye en ufak bir muhalefet kıırdanması yaşanmamalı ve mümkünse her akp icraatine itinayla alkış tutulmalıdır.hele hele kapatmak akıldan bile geçirilmemelidir sözkonusu parti laikliğin ebesine atlamak üzere olsa bile hem de! Kim başlattı bu "biz karşı durdukça sempati kazanıyorlar" geyiği bilmem ama kafasını her kaldırana bunu tekrar eden metalik sesler türkiye nin iyiliği için şu zırvayı unutsalar iyi olur sanki.
    #3145251 (birinci batarya, 15.03.2008 21:52)
  2. (bkz: ak parti kapatilinca ulkenin duzelecegini sanmak)
    #3145520 (birinci batarya, 15.03.2008 22:51)
  3. dün bir film izlemiştim. hellboy isimli bir filmdi. filmde kaç tane yaratık ölürse 2 katı doğuyordu. kısacası akp nin yaratık olduğunu anlayan insanın yaptığıdır.

(bkz: durduramıyoruz efenim çoğalıyorlar)
    #3145528 (bush un metresi olan ayi, 15.03.2008 22:53 ~ 22:55)

© 2008 - uludağ sözlük

sempati kazanmasin diye akp ye dokunmamak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sempati kazanmasin diye akp ye dokunmamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sempati kazanmasin diye akp ye dokunmamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» triumph » hassie » inege tapmak » bira icmek » bruce dickinson » zenci nicki icin entry girmezse olecek hastaligi » 1261 » fransizca » aklimda » usain bolt ile kargo hizmeti a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games