semiphos medeniyeti 

kapat
  1. gemlik'te kurulmuş uygarlık,bir umut sarıkaya başyapıtı.

zeytinus gemlikus adlı bir konsül yönetmektedir.*
    #724486 (MSARPD, 11.10.2006 18:45)

© 2008 - uludağ sözlük

semiphos medeniyeti başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. semiphos medeniyeti ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu semiphos medeniyeti nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zenci turkler » piti » rudolf durkovic » hadis » harry potter and the deathly hallows » kadin dedigin budur » lumpen » beni sorma iyiyim » yeni baslayanlar icin besiktas teknik direktorlugu » bulent ecevit » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » bosver » anatolianrock » silivrideki yazlik siteler » bir erkegin isminin oytunc olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cilgin bir hayat yasamak » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » papa v sixtus » ilk once kim istifa edecek » basliklari alt alta okumak » ne mutlu humanistim diyene » starbucks » imam hatip liseleri » yildirim demiroren » dogum » pilsener » ajda pekkan » pes 2008 » akilli guzel uzun boylu ve sarisin