semiha yanki 

kapat
  1. yıllar önceki ilk eurovision sonunculuğundan ötesinde,bu sabah denkgeldiğim bir tv programında oldukça kaba, erkeksi tavırlara sahip, vururum kırarım, ağzını ayırırım gibi tabirler kullanan zaten kendini de sesi de çirkin olan a$ırı itici $arkıcımsı.
    zamanında trt nasıl bunu o yarı$maya göndermi$ dü$ündürücüdür.galiba o zamanlar tıfıl bi$idi onun için.ona buna bok atacağına hanfendilik dersi almalıdır.ben bile bu kadından daha hanfendiyimdir.
    #827576 (nonserviam, 07.11.2006 19:21 ~ 19:22)
  2. 1975 yılı eurovision şarkı yarışması temsilcimiz.
    #1766236 (leggare, 14.06.2007 01:41)
  3. nerde semiha yankı, orda seninle bir dakikaaa....
    #1766242 (only you, 14.06.2007 01:42)
  4. vakti zamanında evinin terasında bir amelenin tecavüzüne maruz kalacakken adamın elinden zor kurtulan kadın. cigdem tunc'un ekürisi.
    #2616425 (taharetmuslugu, 22.11.2007 01:15)
  5. seninle bir dakika ile hatırlanıyor sadece ve bunu inatla kabul etmiyor. başka çok şey yapmış sanki.
    #2963077 (m ilginc olsun istedim, 07.02.2008 00:14)
  6. desti izdivac programını sunmaya başlamış, seninle bir dakika'dan başka artık desti izdivaç'la da hatırlanacak bağyan. ne mutlu kendisine.
    #3171361 (filozofil, 21.03.2008 14:18)

© 2008 - uludağ sözlük

semiha yanki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. semiha yanki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu semiha yanki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» charlie wilson s war » coleslaw » vicdan » asansor kullanmayi bilmeyen insan » little child » adnan senses » le dejeuner des canotiers » dibutil suksinat » molla kaabiz » burkay » mesut yar » ask yaslandirir » erdal sarizeybek » zekeriyabeyaz » the offspring » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bir kadinin en masum oldugu an » cakma pilotmont » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » dijital binali abi » bilgi ve belge yonetimi » teror olayinda mesaj aramak » olsa verirdim » oleceksin kopek » hexenkessel » tanrinin yoklugu » mangal mizah dergisi » pera muzesi » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » coca cola nin spermleri oldurmesi » ismail saib sencer