semer ve esek 

kapat
  1. kayseri'de olmuş bir olaydır.

yaşlı bir adam eşeğiyle evinden şehire giderken, bunları bir amerikalı turist görür. amarika'lının gözü eşeğin üzerindeki semere takılır. zira, semer kıymetlidir ve antika değeri taşımaktadır. amerika'lı kendisini zeki, yaşlı kayseri'liyi de saf sanarak, semeri adamdan huylandırmadan almak ister. adama yaklaşır ve eşeğe ederinden çok fazla bir para teklif eder. adam hemen kabul eder, ve yanındaki karısına dönerek,
    'hanım evden yeni semer getir ' der.
    amerika'lı adama itiraz edip, eşeği üzerindeki semerle almak istediğini söyler.
    yaşlı adam zeki alıcıya şöyle der:
    'biz semerle ne eşekler sattık'
    #727840 (shawnshank, 12.10.2006 15:36)

© 2008 - uludağ sözlük

semer ve esek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. semer ve esek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu semer ve esek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sylar » sela » kendi calip kendi oynamak » fisyon » hala haber bekliyorum senden » scarface » uludag sozluk moderasyonu » usain bolt un zile basip kacmasi » arakhne » michael skibbe a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games