semensima 

kapat
  1. yeni bir yazar.

(bkz: hoş geldiniz)
    #2913223 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 29.01.2008 12:57)
  2. yeni bi yazarmış. moderasyon hakkında nasıl yorumlar yapılacağını bilmiyor kendisi, uçabilir, sağlam dursun benden tavsiye.
    (bkz: #3584513)
    #3584523 (bozkiraslani, 26.06.2008 12:32)
  3. şu ana kadar keşfedebildiğim okunmaya değer birkaç yazardan birisi. yazdıkları baya sağlam metinler. hoşuma gitti. *
    #3615687 (haz istasyonu, 03.07.2008 21:10)
  4. hoş entryleri var.uçar ama konmayıda bilir.
    #3616673 (Zafirlukast, 04.07.2008 00:25)
  5. uçmasın sakın.* baktım ben güzel entryleri var. hep böyle.
    #3760081 (enderun sevgiler, 02.08.2008 16:49)

© 2008 - uludağ sözlük

semensima başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. semensima ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu semensima nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kravat baglamak » kuku bekcisi » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » recep ivedik 2 » mustafa uslu » kacak kelebek » finlandiya » dalgaci mahmut » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » uludag sozluk yazarlarindan hayat tavsiyeleri » berrak sudaki kirmizi balik » if we don t end war war will end us » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » sehit annesi olmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bekaret onemsizdir diyen kiz » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » deniz fenerini unutmayin » kuantum sifreleme » petrus » uludag sozluk gammazi » malumatfurus » heroes » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » golf kuvvetleri komutanligi » seytan tirnagi » ridvan dilmen » gecegece » amigurumi » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler