sema ozcan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sema
  2. sema ege
  3. sema mumcu
  4. sema tahtasi
  5. sema onur
  6. sema celebi
  7. sema tufanyazici
  8. alaim i sema
  9. sema ozturk
  10. sema piskinsut

© 2008 - uludağ sözlük

sema ozcan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sema ozcan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sema ozcan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tersten yazmak » ceyhanli koyu antik kenti » kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » konu komsuya torunum geldi diye hava atan babaanne » bas peri kulina » hicbir 14 subat a sevgiliyle girememek » burada allah yok peygamber de tatilde » ask genclestirir » turk olmadigini anlayinca hippi olan turk irkcisi » cekememek » yapilan her espriye gulen insan » acz ve fakr » sana suresiz izin veriyorum » beko » hasan mezarci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » metroda cift kale mac yapmak » mona lisa ya bakip 31 cekmek » incir pub » silence is golden » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » ilkokulun vazgecilmezleri » makao » aksam olmus yahu » selena vs kurtlar vadisi » leonce ile lena » bir seytan in papazi » kibir » istanbul arkeoloji muzesi » fake you » turk olarak gorevim askerlik degil