selvi simin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. simin
  2. simin mater
  3. uc selvi
  4. selvi
  5. zakir selvi
  6. yakup selvi
  7. okan selvi
  8. seckin selvi
  9. cevdet selvi
  10. selvi naz fettahoglu

© 2008 - uludağ sözlük

selvi simin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selvi simin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selvi simin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» army of me » merve » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » komur demokrasisi » kendi kalesine nefis bir gol atan futbolcu » ucak gemisi yapmak » pkk nin balonu cabuk sondu » yakup sevindik » if you go away » bir tikky nin intihar mektubu » zekeriya oz » sevgilinin eski sevgilisi » venividivici » asirlara meydan okuyan sozler » yazarlardan eksilenmesi gereken entry itiraflari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » asker istedi diye pkk ya terorist diyemeyiz » sozlukte pazartesi sabahi » turkce » husnu bile gelse senlendiremez » universite ogrencilerinin yiyip icip seks yapmasi » kerameti kendinden menkul » bunu yapan turktur dedirten olaylar » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » kul kardesler » unitaryenizm » bana ellerini ver » 1 4 yetmedi mi » isine gelmeyince isine gitmemek » hala basliklari alt alta okuyan sozluk insani » tumen