selimiye kulliyesi darulhadisi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. selimiye
  2. selimiye kislasi
  3. selimiye hastanesi
  4. selimiye camii
  5. selimiye ogrenci yurdu
  6. selimiye halk kutuphanesi
  7. yildirim kulliyesi
  8. suleymaniye kulliyesi
  9. kursunlu kulliyesi
  10. asilhan bey kulliyesi

© 2008 - uludağ sözlük

selimiye kulliyesi darulhadisi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selimiye kulliyesi darulhadisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selimiye kulliyesi darulhadisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yumurtanin fircalanmams tarafi » istersen hic baslamasin » tovbe » zekeriyabeyaz » silmekten asinan burun » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » i guess you re right » umit davala nin galatasaray dan kovulmasi » teror olayinda mesaj aramak » samuel beckett » kor haline gelmek » bursa sen mi buyuk ben mi buyuk » fenerbahce amblemi » bakire kiz arkadasa sahip olmanin verdigi huzur » hefeweizen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iyilesmeyen yaralar » 21 inci yuzyilda hala ciplak gezmeyen kadin » requiem for a dream » till there was you » wunderman » mustafa kemal ataturk u sevmeyen yazar » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » adam smith yaniliyor » hrant dink » please mister postman » guillermo ochoa » simdi onlar dusunsun » moderasyon » kadinlari anlayamamak » sabahleyin firinda sicak ekmek olmamasi