self sufficient 

/ 3
kapat
  1. şappadanak ben butonuma basınca karşıma çıkan şey. irkildim, şimdi sakinim.
    #3678559 (islaksaclikiz, 17.07.2008 19:31 ~ 26.07.2008 11:45)
  2. 26 karmayla tıkı tıkına sahip olduğum ünvan. dün 25 ile borderline olduğumu düşünürsek demek ki alt sınırı 25 olan karma şeysi.
    #3723237 (kanye, 26.07.2008 11:11)
  3. "kendine yeten, kendi kendine yeten, kendi kendini idare eden, kendini beğenmiş" anlamlarına gelen ingilizce kelime grubu. bizim ataların zamanında gündeme getirdiği kendine musluman deyiminin karşılığı olarak da kullanılabilir.

(bkz: tayyip the self sufficient)
    #3867536 (cemsbg, 25.08.2008 13:00)
  4. +ağbi işler nasıl?
    +Allah'a şükür self sufficient.
    +aman ağbi gözünü seveyim de dikkat et borderline olma.
    #3958542 (tia dalma, 13.09.2008 18:24)
  5. Dün veda ettiğim karma hedesi. 27'den, -3'e düşmek de bir başarı.
    #4038827 (emirst, 03.10.2008 13:06)
/ 3
© 2008 - uludağ sözlük

self sufficient başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. self sufficient ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu self sufficient nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tatil sonrasi ise baslamak » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » taraf gazetesine dandik deyip yenicag okumak » turk » git adam ol da gel » sunburn » 24 kasim » gelecegi hakkinda yanilgiya dusulen insanlar » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » beden dersinde takla atamayan kiz ogrenci » sozlukteki fenerbahceliler » amr zaki » sozlukteki postmodern yazarlar » ergenekon neo con iliskisi » sevgilinin komunist olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » deprem » nikah masasi » sincan tekmesi » my twin » altinova » 5 kurusun degersizlestigi anlar » sozlukle ilgisiz istekler » everybody hurts » ramazan avi » recep tayyip erdogan » trabzonspor un sampiyon olma ihtimali » independent project » emo » 11 10 2008 samuel peter vitali klitschko maci » yusuf simsek