selenge 

kapat
  1. bir sozluk yazari *
    (aabi, 19.02.2006 20:51)
  2. itu sozluk'ten tanidigim, burada gorunce sasirdigim hocadir. ogretmendir.
    (c2d, 25.02.2006 15:48)
  3. baykal golu'ne dökülen bir ırmak adı. selenga olarak da geçer.
    (montajelemani, 25.02.2006 15:55 ~ 15:56)
  4. moğolca'da bayan ismi olarak kulllanılan, orta asya'da bir nehrin adı.
    (tusu, 29.11.2006 01:09)
  5. moğolca'da erkek ismi olarak da kullanılmaktadır.

(bkz: selenge yayınları)
    (selenge, 29.12.2006 13:12 ~ 13:13)
  6. itu sozlukte bilgi seviyesiyle ve bazı konulardaki hassaslığı ile dikkat çeken yazar. burada da görünce şaşırmadım dersem yalan olur.
    (jater, 07.04.2007 17:18)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» oh bebek » uludag sozluk » heavy metal » buyuk dusler » jason becker » ogrenci evine yemek goturen hayirsever aile » ulus toplumcu » doomsday » saz calip halay cekerek devrim yapmak » a love song for bobby long » turk spor medyasi » biz kac parayiz » super lige yeni cikmis sehir klubu profili » dogum gununde helva yemek » kung lao » the x files i want to believe » creep » kitaplardan akilda kalan cumleler » mike mangini » bizim sarkimiz » icinde alkol var diye kolonya kullanmayan insan » kara deryalarda bir fenersin » 14 mayis 2008 glasgow rangers zenit maci » inatci lekeler » takoz recep » sohodo » bi saniye » cek cumhuriyeti milli futbol takimi » sivasli nin tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa