selamun kavlen 

kapat
  1. bulunulan ortamda bela okunması durumunda söylenen 'evlerden ırak olsun' anlamına gelen arapça deyim...
    #2310163 (junojuno, 13.09.2007 16:28)
  2. üstüne sağlık manasında allahtan sıhhat sağlık afiyet dileme manalarına gelir. ayrıca inme nüzul gibi anlamları da bünyesinde ihtiva etmesi açısından ilginçtir.
    #3111270 (akustikcinayet, 08.03.2008 19:18)
  3. 'selamin kavlen mirrabbi rahim' diye devam eder.
    #3360266 (audio, 05.05.2008 16:31)

© 2008 - uludağ sözlük

selamun kavlen başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. selamun kavlen ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selamun kavlen nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» uzayda yuruyen astronotun kakasinin gelmesi » wooden love » aslinda boyle biri yok » bilge karasu » christian charles philip bale » kocani orkestar » ben bu sozlugu seviyorum » toplum degerlerini yitirmek » gel bize gidelim » warez forumda firefox dagitan paylasimci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci