selamlar efendim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. vay efendim ben duymadim vay efendim ben bilmedim
  2. soranlara selamlar
  3. yurtdisindaki illerimize selamlar
  4. aileme dostuma selamlar olsun
  5. efendim
  6. gel efendim gel
  7. gel efendim
  8. he degil efendim
  9. canim efendim
  10. ne degil efendim

© 2008 - uludağ sözlük

selamlar efendim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selamlar efendim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selamlar efendim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kufretmek » raul gonzalez blanco » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » paris » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » pkk nin aktutun aciklamasi » turk » phpbb3 » friends » italyan otuzbiri » izmirli kizlar » akuple » tamirci ciragi » the golden notebook » selam ver » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bluevelve » hamso » gripin » pgm 301 » kerhanede kalp krizi gecirip olmek » sperm deyince gulen universite ogrencisi » balik etli kizlar » aglarken konusamamak » pozitif milliyetcilik » ne mutlu humanistim diyene » kadri celik » dshk » yazarlarin aslinda demek istedikleri » ben hep kendime cikan bir yokustum » ac gitsin