selamicesme blues 

kapat
  1. murat net in, cıkarmış olduğu yeni albümüne verdiği isimdir.

1- tekrar rock n roll
    2- ihanet
    3- marduk
    4- umut
    5- tsunami
    6- noel baba
    7- hersey bitti
    8- selamicesme blues
    9- dalyan
    10- sen guzel gunlere layiksin
    #2160318 (mysterious, 19.08.2007 16:06)
  2. murat net in albümüne adını verdiği ve albümünde ki sekizinci şarkısıdır.

Kırk yıldır hep bekledim, hep bekledim
    Biraz da benim gitarım çalsın
    Sesler evrene yayılsın
    Selamiçeşme blues

Dört yıldır hep bekledim, hep bekledim
    Sesler evrene yayılsın
    Selamiçeşme blues

Olduramadım, bir türlü yapamadım
    Sesler evrene yayılsın
    Selamiçeşme blues
    #2160400 (mysterious, 19.08.2007 16:21)
  3. çok güzel bir albüm, özellikle gitar tonlarını çok seviyorum ben bu albümün. albümde davullar hariç tüm enstrumanlar murat net'in elinden çıkma bu arada. davul kayıtlarında da bulunmuş, yani az daha kassa harbi harbi solo albüm olacakmış.

albümdeki kimi parçalarda murat abimiz nihilizmin dip sularına tüpsüz dalış yapıyor, mesela; (bkz: marduk) (bkz: herşey bitti), lakin iş rock'n roll'a geldiğinde savunun kafirin evlatları söndüremeyeceksiniz bu ateşi demekten de geri kalmıyor (bkz: tekrar rock'n roll). gene mesela umut parçasında tamam bu dünya çok boktan ama gene de umut etmeyi elden bırakmayalım gençlik mesajını inceden veriyor dinleyenlere. sonunda da gene güzel günler bir gün gelecek mesajıyla bitiriyor ki (bkz: sen güzel günlere layıksın) parçada da hafiften bir güney meltemi hissetmekteyiz.

albüme dair tek eksi murat net'in vokali. yo çok beğeniyorum ancak bazı kelimeleri ingilizce'ye yaklaştırmak için önüne ''V'' koyması şarkıların akışkanlığını feci halde bozuyor. mesela tekrar rock'n roll'daki vvvaaaşşaağılanndım kısmı gibi. bu kadar kusur kadı kızında da olur diyor ve -haddime ise elbette- 10 üzerinden 8'i veriyorum albüme. dinleyin, dinletin.
    #3646571 (zedx, 10.07.2008 15:57 ~ 16:21)

© 2008 - uludağ sözlük

selamicesme blues başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. selamicesme blues ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selamicesme blues nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 26 temmuz 2008 genc siviller ankara mitingi » bombay sapphire » genelev isletmeciligi » ayreon » portakalli gazoza meyveli gazoz diyen insan » dargelirli » vasoline » amd opteron 2360 se » several species of small furry animals » sozlukteki izmirli yazarlar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci