selam vermekten aciz insan modeli 

kapat
  1. neden selam vermediği sorgulanması gereken insan modelidir.
    #3680251 (cherubinomudedin, 18.07.2008 00:58)
  2. kendisine selam verilmesini bekleyen asosyal insandır.

(bkz: aaa o benim lan)
    #3680254 (shaqmarion, 18.07.2008 00:59)

© 2008 - uludağ sözlük

selam vermekten aciz insan modeli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selam vermekten aciz insan modeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selam vermekten aciz insan modeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirik cikik olsa duramazsin » melda irmakkesen » fenerbahce de ridvan aykut sesleri » sinemada filmi alkislayan gaza gelmis izleyici » tanri kaldiramayacagi tasi yaratabilir mi » ah bir atas ver » uludag sozluk te hic gelisme olmamasi » adnan sezgin » tersten yazmak » kktc ile turkiye farklari » aciyi ellerinde buyutmek » doomsday » cok eski sevgilinin aramasi » alternatif var misin yok musun diyaloglari » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turkiye de cinsellik kavrami » iyilesmeyen yaralar » discilerden nefret etmek icin nedenler » tanri » saray helvasi » virginia gold » ulugay sozluk » iu ogrencilerine ceza yagdi » tikilerin pusi takmasi » ben hep kendime cikan bir yokustum » cahillikler kitabi » imhotep » kacak kelebek » kopek tarafindan kovalanirken belini kapatan kiz » haris alexiou