selam ettim sana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ben sana ne ettim
  2. yemin ettim sana
  3. sana hakkimi helal ettim
  4. bir selam sana
  5. sokakta selam verilmeyen kiza msn de selam vermek
  6. selam diyene aleykum selam diyen msn insani
  7. bana sana ne deme diyen kulliyatin sana neliligi
  8. ben ne ettim
  9. ettim
  10. her sevgide bin ah ettim

© 2008 - uludağ sözlük

selam ettim sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selam ettim sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selam ettim sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» basliklari yanlis okumak » little girl in bloom » tobias beecher » alip basini gitmek » turkiye haritasi sablonu » casuslugun temel kurallari » arka siradakiler » morgan de sanctis » if i go away » ataturk icin aglamak » al resmini ver resmimi » emirst » 31 ekim 2008 volbeat istanbul konseri » git adam ol da gel » iri memeleri olan kiz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » aziz baskanin alin bunu demesi » volkan sen » windows u turkler yapsaydi olabilecekler » uc horan kilisesi » kerim akbas » veliefendi hipodromu » seoviyi yazar nicki sanmak » issiz adam » fatma aliye topuz » badi ekrem » ahah » sincan tekmesi » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » dr cureklibatur ve bay arkin » hale pakcan