selam eder gozlerinden operim 

kapat
  1. eskilerin mektuplarının sonuna eklediği/eklettiği inanılmaz samimi, sıcak, insana güven veren veda cümlesi.simdilerin öptüm bye'indan daha iyi en azından.
    #3220392 (neokurumneyazarim, 02.04.2008 01:04)
  2. 160 karakter sinirindan oturu yerini bye a birakmis cumledir.
    #3220420 (cobaj, 02.04.2008 01:09)
  3. el yazması mektuplara ait bir söz.
    #3220458 (yatay zeka, 02.04.2008 01:17)

© 2008 - uludağ sözlük

selam eder gozlerinden operim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selam eder gozlerinden operim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selam eder gozlerinden operim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » ver gazi » pleasure slave » tikla arkadas bul » promotor » sebastian leto » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » aliceinchains » fernando jose da silva freitas meira » daouda jabi » carsi » saros korfezi » uc yasindaki erkek cocuga kupe taktirmak » izlanda » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek » pagan fears » siyah beyaz olum yasam » aktutun karakolu » el isi » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » howjsay com » samil basayev » 208 67 222 222 » ilk cinsel deneyimini fille yasayan fare » kara gozlum » okuluma dokunma » alf » italyan otuzbiri » sozlukteki hristiyanlar