selahattin ozdemir 

kapat
  1. eskilerden adana'lı bir arabesk şarkıcı.
    #947752 (larker, 04.12.2006 13:19)
  2. Selahattin Özdemir özellikle adana ve mersin'de büyük bir hayran kitlesine sahip adanalı arabesk sanatçısı. 20`ye yakın albümü olduğu sanılmaktadır. Esrar Perdesi, Yaşamalısın, Ne Yazar en çok bilinen şarkılarıdır. Bir dönem ortaya atmış olduğu "ingilizce arabesk" projesi fazla ilgi görmemiştir.Ayrıca,diyarbakır,şanlıurfa,gaziantep,gibi kentlerimzde selahattin özdemir büyük ilgi göemektedir.Daha çok diyarbakırda ilgi gören selahattin özdemir her 2 senede bir konser vererek diyarbakıra gelmektedir.Diyarbakırlılar tarafından en çok beğenilen şarkıları şunlardır:YAŞARKEN ÖLENLER,KULUNU GÖRMEDiNMi,BiR KADEH DAHA VER,UMUT SANDALI,DENEME TAHTASI,iHANETiN VAR,GECELER,SEViYORUM,GÜLÜM,YALANMI OLDU,SEVMEDiN DÜNYA,ESRAR PERDESi,HEM YARATIYORSUN HEM UNUTUYORSUN,BAHTSIZ KADIN,BiLiRSiN YAPARIM,AYRILMAYALIM,GÖZE ALAMAM,ALLAHIM,BU KADAR HiÇ SEVMEDiM,YUVASIZ KUŞLAR,AHIM VAR,YANLIŞ YERDE DOĞMUŞUM,ŞiMDi SEN OLACAKTIN,ÇILDIRABiLiRiM,ANNEM,iSYANIM KENDiME,ELLER KADiR KIYMET BiLMiYOR ANNE,BiR KULUM iŞTE,YANLIŞ YOLDAYIM....Selahattin özdemir gençlik yıllarında yaptığı müezinlik görevini sanat dünyasına girdikten sonra bırakmıştır.Şu anda mersin'de atari salonu işletmektedir.selahattin özdemir gençlik yıllarında söylediği 4 şarkıdan dolayı pişmanlık duyduğunu belirterek adana devlet güvenlik mahkemesine başvurmuştur.Bu şarkıların kasetlerinden çıkarılmasını,radyolar tarafından çalınmamasını istemiştir.Gençliğinin verdiği heyecanla bunları okuduğunu söyleyerek şimdi pişman olduğunu ve bu şarkıların çalındığından dolayı utanç duyduğunu belrtmiştir.Bu şarkılar şunlardır:yanlış yerde doğmuşum,bir kadeh daha ver,esrar perdesi,hem yaratıyorsun hem unutuyorsun.Adana'lı arabesk sanatçısı çıkardığı son kaseti büyük ilgi görmüştür ve müzik hayatına böylece devam ediyor.Sanatçının albümleri şunlardır:UMUT SANDALI,BAHTSIZ KADIN,SEViYORUM,iHANETiN VAR,KLASiKLER,BiR DiNLE BiN AĞLA,BU KADAR HiÇ SEVMEDiM,BiR KULUM iŞTE,FiLMiN SONU,HAVAN iYi OLSUN,ŞiMDi SEN OLACAKTIN,SELAHATTiN ÖZDEMiR 2006,SEVDA SARHOŞU,HEPSi BiR YALAN,ZAMANI ŞiMDi,ESRAR PERDESi,HEM YARATIYORSUN HEM UNUTUYORSUN,YAŞARKEN ÖLENLER,KARAR SENDE....
    #949180 (darkness nights, 04.12.2006 19:04 ~ 19:07)
  3. (bkz: gülüm) adlı şarkısı cok meşhurdur. içkili ortamlarda dinlenmemesi tavsiye edilir.
    #2141708 (korkunc balon, 16.08.2007 03:36)
  4. yaşarken ölenler şarkısı bu şarkıcın en nefis şarkılarındandır. 1984 veya 1985 yılında çıkarmış olduğu albümle aynı adlı şarkıdır. 100/100 arabesk bir şarkıdır.
    #2687075 (ozgunhan, 11.12.2007 20:42)
  5. kendisi nedendir bilinmez, arabesk tarzındaki şarkıların belki de en güzellerine sahiptir ama bir türlü adana ve mersin dışına açılamamıştır, açıldığında ise boktan bir gulum şarkısıyla çıkmıştır ki facia...

kendisinin yasamam artik adlı şarkısı şimdi o... çocukları filminin soundtrack'i olarak dönüyor ortalıkta, şarkının adına da arayan dostlarim beni bulmasin demişler... ilginç...
    #3384431 (in tyler we trust, 11.05.2008 19:19)

© 2008 - uludağ sözlük

selahattin ozdemir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. selahattin ozdemir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selahattin ozdemir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» trafik lambalarini gecip durmak » yemekler ve gercekler » nuh nebi den kalma » potansiyel mefta » ismail yk » isil alben » sevgilinin evinin onunde dolanmak » reklamlarinda unluler oynasa cok satacak urunler » burn » 4 8 15 16 23 42 oynayip sayisal loto yu tutturmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci