selahattin ozdemir esprileri 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. selahattin ozdemir
  2. ozdemir asaf in acayip selahattin eniste biyigi
  3. selahattin
  4. selahattin cam
  5. selahattin bal
  6. ben de selahattin
  7. selahattin onkibar
  8. selahattin diliduzgun
  9. cayci selahattin abi
  10. selahattin yolgiden

© 2008 - uludağ sözlük

selahattin ozdemir esprileri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selahattin ozdemir esprileri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selahattin ozdemir esprileri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amin oglu behcet » firindan yeni cikmis ekmek » klozete iserken en az ses cikaran noktayi aramak » richard ramirez » ismail saib sencer » teror olayinda mesaj aramak » sercan yildirim » futsal » ulu tv icin program onerileri » ask karartir » sozluk yazarlarinin itiraflari » micky green » yabanci gruplarin turkce mealleri » all i ve got to do » 15 haziran 2008 turkiye cek cumhuriyeti maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » msn de sevgiliyi beklemek » galatasaray atkisi » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » turklerin cirkin olduklarini kabul edememesi » mahsun kul » 25 yas sendromu » dp perfumum » discilerden nefret etmek icin nedenler » blitzkrieg » insanlari super kahramana donusturen bocekler » atlas deneyi » apollonia » iran » mulayim