selahattin alpay 

kapat
  1. yanık sesli kalın kaşlı türkücü.eski türk filmlerinde oynamıslıgı vardır.sanatını icra eden kendi halinde bir vatandaş izlenimi vermektedir.
    #483672 (chilavert, 01.08.2006 11:12)

© 2008 - uludağ sözlük

selahattin alpay başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. selahattin alpay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu selahattin alpay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yavuzhan » ikiserli yavsama grubunda eslesme telasesi » yasamsal tespitler » pilot » mehmet ali aybar » chp ye attigim oyu nasil geri alirim » mehmet ali birand » imkb » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » prezervatif » kas gerilmesi » avcilar universitesi » sozumona » penisin var derdin var » serkan gedik » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » futsal » erkam » mesut yar » oyla beni oyla beni oyla beni » istanbulrumazinligi com » pkk nin silah birakip teslim olmasi » bozulan uyku duzeni » cukura dusup sakatlanan futbolcu » beyaz etli prens » norton ghost » kaybetmek esraridir olmanin » paganini nin bir temasi uzerine rapsodi » olmek istemek ama olememek » ntv spor » etkisiz hale getirmek