sekuler olmayan ulkelerin gelisemeyecegi gercegi 

kapat
  1. sekuler için bkz:(#2068350) (#1214427)

gerçekte varlığı şüphe götüren şeylerin bir topluma yön vermesi ya da azıyla/çoğuyla etkilemesi sırtı boşluğa yaslamaktır. bir toplum kendi gerçeğini kendi deneyimleyerek bulmalıdır. sözde soyut varlıklardan gelen kurallar, bazı örgütlerin kendi menfaatleriyle hazırlanmış olabilir. takdir edersiniz ki; bunun doğruluğunu veya yanlışlığını ispat etmek neredeyse imkansızdır. bu yüzden şüphe doğar.
    #3710953 (kisa sureli bellek kaybi, 24.07.2008 01:00)
  2. yanlış bir önermedir, abd hiç de seküler bir devlet değildir, herşeyi yaparken amaç the god dur
    in god we trust
    edit:tabi o nasıl bir inançtır, nasıl bir tanrıdır bilinmez...
    #3710963 (stennlord, 24.07.2008 01:02)
  3. yine israil, bu önermeyi çürüten bir başka örnektir.
    #3710965 (firsatci kerim, 24.07.2008 01:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sekuler olmayan ulkelerin gelisemeyecegi gercegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sekuler olmayan ulkelerin gelisemeyecegi gercegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sekuler olmayan ulkelerin gelisemeyecegi gercegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » tuncay guney » early bird » pilotmont » toshiba » ballboy » bir boka benzemeyen minimal siir » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » ali ersin kelleci » children of women » mevlana » iplikci nedim » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » keske jinekolog olsaydim diyen abazan » kim kardashian » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istifa konusmasi » cep telefonlarimizi sessize alalim » casio f91w » bir konu sec sohbet edelim » yasamak bir sanattir » 43 tane online yazar gormek » nba 2k9 » sentrozom » gercekleri tarih yazar tarihi de galatasaray » imam hatip lisesi » yapilmis en aptalca dalginlik » parayi bulunca nick degistirmek » mogulus com » fethullah gulen » mustafa pehlivanoglu