sekter 

kapat
  1. sol jargonda dar görüşlü,yobaz anlamına gelen özellikle sol görüşlü öğrencilerin ağzına pelesenk olmuş söz.
    #1222461 (vianegativa, 28.01.2007 14:08)
  2. turk dil kurumuna göre "Başkalarının siyasi, dinî vb. düşüncelerine, inançlarına karşı çıkan, katı ve hoşgörüsüz davranan (kimse)." ya da sadece "Katı, hoşgörüsüz (düşünce, tutum)."

vizontele tuuba filminde kavgaya sebebiyet vermiştir. birbirleriyle anlaşamayan iki devrimci grubun tartışması sırasında "sekter" siktir olarak anlaşılmış ve ortalık birbirine girmiştir. bir de altan erkekli bir yerde "hassekter" diyordu ama nerde hatırlamıyorum.
    #1222497 (apatheticfrog, 28.01.2007 14:14)
  3. özellikle höc ve çevresi için diğer devrimci grupların tanımı.
    #1414201 (brcyzdm, 15.03.2007 14:46)
  4. sol jargonda her kesimin diğeri için kullandığı söz. tam tersi tavır alındığında da revizyonist denmesi muhtemeldir. içinden ne küfür varsa saydırır.

hayır müzik grubuna bile sekter deyip başka müzik grubunu dinleyen tipler var. sadece gülüyorum.
    #3541140 (meredith, 15.06.2008 16:17)
  5. (bkz: siktir)in evrim geçirmiş hali

(bkz: bi sekter git la)
    #3751324 (alio, 31.07.2008 22:22)

© 2008 - uludağ sözlük

sekter başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sekter ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sekter nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» satis rekoru kirabilecek urunler » balli » melankoli » pgm 301 » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » bayram sabahi » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » benfica » kendi sessizligine gomulmek » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » muslum gurses » istanbul un halleri » insanlarin kilosuyla dalga gecmek » sut atmadan gol olmaz » geuze » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » areds » sevval orucu » piti » na bu kadar » google 2001 » doom gibin » yazik » persembenin gelisi » fenerbahce huzurevi » bakire olmayan bayanla evlenmek » esen fizik » samil basayev » jale » basliklari alt alta okumak » yalnizligin farkina varmak