seksten elini etegini cekmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. elini etegini cekmek
  2. hayattan elini etegini cekmek
  3. sektorden elini cekmek
  4. gonul islerinden elini ayagini cekmek
  5. seksten once seksten sonra
  6. ver elini istanbul ver elini bursa
  7. rte nin etegini op ihaleyi kap
  8. mini etegini cekistiren kiz
  9. okulda etegini katlayan kiz
  10. kizlarin etegini acmak

© 2008 - uludağ sözlük

seksten elini etegini cekmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seksten elini etegini cekmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seksten elini etegini cekmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» silikon yastik » taze ekmek kokusu » bloodsucker » apollonia » fatihkul » ted bundy » ask ayirir » alternatif prezervatif reklam sloganlari » gol sevinci » domaltip bafilemek » fifa 09 daki genc yetenekler » celtek tumulusleri » tovarlak » sinan engin bilgisiyle istifa etti » secretcode » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » esekcilik » kurtlar vadisi pusu giray » oyla beni oyla beni oyla beni » markasiz giyinenin markali giyinene cemkirmesi » michael skibbe » crossfire » vicortus » deniz feneri » devil in her heart » sabetayist » faik » acemisinden ankara notlari » age of mythology the titans » turuncukolik » tuhh kahretsin