seksinden 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. robot seksinden once hayati onem tasiyan sorular

© 2008 - uludağ sözlük

seksinden başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seksinden ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seksinden nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden once izlenecek filmler » elimde cok guzel fakeler var ilgilenir misin » konsantre matik » her 5 kisiden birinin psikolojik sorunlu olmasi » yaran msn nickleri » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » terorun yegane caresi islamin hakikatleridir » gulen karaman » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » donmus pizza » ernest hemingway » sevgilinin hasta olmasi » kanal tedavisi » kavusamazsin orospu olur » kurt soykirimi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kork bizden » gelmis gecmis en buyuk grup » omer hayyam » cikin sikin birbirinize » cuma aksami » kaynima kaydim » ah muhsin unlu » kucuk istanbul » ayyash maghanda » fm 2009 deki yetenekler » serva dinu » volkan demirel in avrupa macerasi » joey jordison » su icerken domalan insan » istanbulrumazinligi com