seksi gitar solosu 

kapat
  1. yeni bir yazar. yakın arkadaşımdır.
    (kekistanlihobbit, 29.10.2007 22:07 ~ 10.11.2007 20:04)
  2. pentatonik gamda, sustainlerle atılan solodur.
    (zlatan1937, 29.10.2007 22:14)
  3. bu tür sololar filmlerde veya dizilerde soyunma, sevişme v.b. sahnelerde fon müziği olarak kullanılır.en iyi örnek olabilecek şarkı ise içinde bu tür pek çok solo barındıran jimi hendrix - red house'dur bence.
    (seksi gitar solosu, 10.11.2007 13:58 ~ 14:00)
  4. mutlaka çalanın steve vai olduğu, gitar ile steve'in seviştiği sololardır.
    (eşşağan ala gazuğu, 10.11.2007 14:03)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» the piano tribute to iron maiden » kamasutra bir spordur » ali pasa camii » kathy bates » burnunu karistirirken olen adam » nilinci » kurtlar vadisi pusu » resmi tatilde calismak » cunt bloody cunt » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » turkcespiker com » kalbinden gecmeyenin agizin soylemesi » nihat dogan in slash ile dunya turnesine cikmasi » yukari maden kalesi » kumru » starship » gul » blooddawn » hayatim bu bir kavun ama biz ona telefon diyelim » egypt central » sirri sureyya onder » fatih urek » thomas mann » hep seni aradim » yanlis anlasilmis sarki sozleri » everything but mine » mutlu olmak icin » jonny b » kirik yelken a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa