seksen sekiz seksen dokuz 

kapat
  1. ehliyet kurslarının trafik dersinde öğretilen bir bilgidir. araç takip mesafesini ayarlamak için kullanılır. buna göre öndeki araçla aradaki mesafeyi ayarlamak için, öndeki aracın belirli bir nesnenin yanından geçtiği andan itibaren "seksen sekiz seksen dokuz" denilir. ve bu söz bitmeden evvel aynı noktaya varılmışsa tehlikelidir. o belirlediğimiz noktaya söz bittikten sonra ulaşırsak uygun bir takip mesafesini ayarlamış oluruz.
    #273212 (delikanlımühendis, 23.05.2006 22:17 ~ 22:24)
  2. aslinda uygulansa, iki arac arasi mesafe, kuralina göre ayarlansa süper olacak bir metot.

ama türkiye'de bu metodu düzenli kullanan arac sürücüsü varsa, cocugumu keserim.
    #273232 (aftermath, 23.05.2006 22:27 ~ 22:28)
  3. doksandan önce gelen iki sayı.
    #720061 (brujita, 10.10.2006 17:58)
  4. (bkz: kime göre 88 neye göre 89)
    #720087 (sen bana bu diyemezsin, 10.10.2006 18:08)

© 2008 - uludağ sözlük

seksen sekiz seksen dokuz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seksen sekiz seksen dokuz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seksen sekiz seksen dokuz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgiliye hitap bicimleri » aksam bize gel de ders calisalim » isildur » ozcan deniz in atlas bebege sarkisi » turkiye nin sorunlari » through the rain » san marino ulku ocaklari » israrla moderasyonla ilgili entry girmek » save me » akilli tv a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games