seksbol 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. anal seks sonrasi oral seks yapabilen kiz
  2. bilincsiz seks seks degildir
  3. seks
  4. ask ve seks
  5. no no no seks
  6. az laf cok seks
  7. iyi seks
  8. toplu seks
  9. seks bocegi
  10. ilan i seks

© 2008 - uludağ sözlük

seksbol başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seksbol ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seksbol nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» arcadium » dalgaci mahmut » turklerin dunyanin tek hakimi olmasi » cukura dusup sakatlanan futbolcu » ali cevat akkoyunlu » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » eskisehir » alderney » sozluk yazarlarinin itiraflari » the gates of istanbul » ted bundy » oyla beni oyla beni oyla beni » tuhh kahretsin » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » melankolik » heroes » pkk kurt degil ermenilerden olusan bir cetedir » vanity is definitely my favourite sin » simdi onlar dusunsun » john travolta » xavi torres puyol casillas in fener i istemesi » dugunde candy shop calmak » forest whitaker » ergenekon » kahpe bizans in yigit guzeli » karti bankamatige kaptirmak » alexandria stadium » royal academy of dramatic art » damat hobbit pasa