seks yapmakta inat eden ketum adam 

kapat
  1. inatla seks yapmayan fakir fukara güruhundan kirli, pis adamdır. lan geniş ol diyorum olmaz diyor, inat ediyor allah'ın düzü.
    #3417976 (pileli pantolon, 19.05.2008 15:45)

© 2008 - uludağ sözlük

seks yapmakta inat eden ketum adam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seks yapmakta inat eden ketum adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seks yapmakta inat eden ketum adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben sana hala asigim » gise rekoru kirmak » bi kilo toz bi otobos » yucelay sal » perihan magden » golden era » sevgiliden duyuldugunda bunalima surukleyen sozler » komunistlerle fasistlerin el sikisip barismasi » hint avrupa dil ailesi » omer urundul a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games