seks makinasi 

kapat
  1. (bkz: televizyon makinası)
    #489999 (Gerko, 02.08.2006 21:26)
  2. şahin k olması muhtemel makinalaşmış et öbeği.
    #490011 (dedemin altın dişleri, 02.08.2006 21:28)
  3. bu konuda uzman olmuş, hayatını sadece bu işe adamış olan kişiler için söylenir.
    (bkz: o ne lan)
    #1814100 (emsalsiz, 24.06.2007 10:51)
  4. (bkz: sex machine) (bkz: james brown)
    #1814120 (venividivici, 24.06.2007 10:59)
  5. libido yüksekse, yapacak bir şey yok. üstelik, çok fonksiyonlu, tam otomatik makinedir.
    #1814180 (tepesersemi, 24.06.2007 11:18)
  6. 1800'lerde buharli orneklerinin görüldügü makinelerdir.
    #1814184 (mulayim, 24.06.2007 11:19)

© 2008 - uludağ sözlük

seks makinasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seks makinasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seks makinasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yazip yazip silmek » olmus mu » burada allah yok peygamber de tatilde » eklembacaklilardaki ustun drama kabiliyeti » otobuste on koltukta sapitan cocuk » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » busbutun kapitalistlesen martilar » borg el arab stadium » adim adim kiz tavlama » ask yaralar » galatasaray universitesi » thinking substance » kaderimin cv si » senaryo kabizi senarist » abdulheyin av tufegiyle ari vurmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » iste kuku kuku geldim » ramenskoye » simdi onlar dusunsun » h h holmes » ask aldatir » silikon yastik » bikini bolgesini bronzlastirmak » sag bilege tecavuz eden parcalar » roll over beethoven » umraniye isi ferrari ile hava atan fakir erkek » cemsbg » hep boyle kal » bozulan uyku duzeni » firindan yeni cikmis ekmek » bekaret onemsizdir diyen kiz