sekiz yil aradan sonra 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. uzun bir aradan sonra gaz cikarmak
  2. 27 yil aradan sonra diyarbakir cezaevine sorgulama
  3. uzun bir aradan sonra seks yapmak
  4. besiktas in 4 yil aradan sonra lider olmasi
  5. uzun bir aradan sonra sozluge girmek
  6. kisa bir aradan sonra yeniden birlikteyiz
  7. uzun bir aradan sonra tek entry ile donmek
  8. sevgiliye uzun bir aradan sonra tekrar kavusmak
  9. kisa bir aradan sonra devam etmeyen ana haberler
  10. sigara almaya cikip on sekiz yil sonra donen adam

© 2008 - uludağ sözlük

sekiz yil aradan sonra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sekiz yil aradan sonra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sekiz yil aradan sonra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» inekli koyu » raul gonzalez blanco » love lockdown » bed of roses » geuze » alf » sony vaio » kamil koc » while my guitar gently weeps » yabanci dil bilmek » at avrat braveheart » sac dokulmesi » papa v sixtus » cuk kadar » ismail turut » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tu kaka bana » afrika savanlari » zlatan ibrahimovic » steven gerrard » kulak » canta kullanmayan erkek » amat » evrime sacma deyip yaratilisi benimsemek » rudolf durkovic » anatolianrock » yerli erotik dizi ismi onerileri » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » kurtlerin sorun oldugunu zannetmek » tamirci ciragi » scarified