sekil yapariz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. calisirsak yapariz
  2. geregini yapariz
  3. finaller bitsin yapariz
  4. sen soyun biz sanat yapariz
  5. salla akademisyenleri biz anayasayi yapariz
  6. senin icin yapariz bir seyler
  7. yapariz dedigimiz icin yapmadigimiz bircok sey var
  8. gerekirse gider aslanlar gibi yapariz
  9. askerden talep gelirse gerekeni yapariz
  10. her isin uzmani biziz biz ne is olsa yapariz

© 2008 - uludağ sözlük

sekil yapariz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sekil yapariz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sekil yapariz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ismail turut » altizlara verilebilecek isimler » ev arkadasinin hastalanmasi » hayirli bir koca bulmanin 1000 yolu » tasla tren cami kirmaca » taciz atesi » parayi bulunca nick degistirmek » mevlana » heroes » fazil say » dedim » gizemli yazar » lost un en guzel bayani » ribozom » git hadi git ismail yk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » golden margarita » istikamet saginiz dagilin mars mars » kufretmek » baydin gayri » unplugged in new york » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » bilanco » molla muhammed ve kul muhammed » fener den david villa bombasi » hic » chris keller » yusuf cemal keskin » gel seni gammaz yapayim ama once tadina bakayim » dudak yolmak » asistan hindistan