sekil uzerinde anlatilabilir 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. canakkale imansiz anlatilabilir mi
  2. sekil a
  3. sekil 1 a
  4. sekil
  5. bir sekil olmak
  6. sekil faydasi
  7. sekil yapmak
  8. sekil hafizali alasimlar
  9. sekil a da goruldugu gibi
  10. saca sekil verememek

© 2008 - uludağ sözlük

sekil uzerinde anlatilabilir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sekil uzerinde anlatilabilir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sekil uzerinde anlatilabilir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt milliyetciliginin solculuk sanilmasi » bekaret » dp perfumum » susannah york » butun ogullar anneyi bir siire terkeder » yaran diyaloglar » olasi turk spor gazetesi haberleri » agzini yalamak » yaran ogrenci isleri diyaloglari » sozluk yazarlarinin itiraflari » yozlasan halkin vahim durumu » ask korkutur » ataturk un karga kovalarken olmesi » keske fener de olsak » sonu sacma biten fimler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hasan mezarci » pkk » haydi ic de cay koyayim » fm 2009 deki yetenekler » ogrenci evi lezzetleri » genel menajer degil gonul menajeriyim » bugun benim dogum gunum » baslik silindigi icin silinen entry » sinuzit agrisi » ilk planor » onune gelene hakaret eden basbakan » last fm » aysun kayaci » ilkokulun vazgecilmezleri » aydogan babaoglu