sekerim kokorec 

kapat
  1. iznik te bulunan yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanı.
    #305883 (hendrix, 02.06.2006 23:30)

© 2008 - uludağ sözlük

sekerim kokorec başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sekerim kokorec ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sekerim kokorec nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kanye west gozlukleri » cesedin bogazina corap baglamak » zehra vakfi » idrak edememe » sozluk yazarlari para toplasin izlanda yi alsin » sener eruygur » sozlugun su kadari soyledir diye baslik acmak » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » oyla beni oyla beni oyla beni » agzini yalamak » general motors » ask ayirir » domaltip bafilemek » tansel colasan in emekli olmasi » farkli yazarlarin ayni entryi tesadufen yazmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kac gol attin lan oradan » tuhh kahretsin » turk televizyonlarindaki cadili diziler » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » ekim 2008 ankara ulasim zammi » akp biyigi » cakma puma ile hava atan yakisikli fakir erkek » koton » stevemcqueen olmak » cehennemde gerekli malzemeler » yerden kalkan ilk ucak » turkiye den kktc ye ucuz diye 3 u 1 arada goturmek » mulayim » sausozluk » cizgi roman