seker gibi kizlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. seker gibi seker hoca
  2. seker gibi bayram
  3. seker gibi bilgisayarlar
  4. seker gibi kura
  5. dort dortluk seker gibi ramazan bayrami
  6. sirma gibi kizlar
  7. erkek gibi kizlar
  8. teke gibi kokan kizlar
  9. bebek gibi konusan kizlar
  10. mis gibi parfum kokan kizlar

© 2008 - uludağ sözlük

seker gibi kizlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seker gibi kizlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seker gibi kizlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» venus pastanesi » chemical assault » otme bulbul » bir capkina yanginim » gozu iste eli oynasta olmak » solu savunmanin refleks olmaya baslamasi » marionette » toplu emo katliami » transseksuel guzellik yarismasi » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » dft » arzu caglan » moldovya » animal instinct » fm 2009 deki yetenekler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agla sevgili yurdum agla » robert lee yates » erhan goksel » black star » arjen robben » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » volkan demirel » fethullah gulen cemaatinden ayrilan insan » almanca » durmak yok eksilemeye devam » 3mo amjha » hayata dair ic burkan detaylar » when the walls go down » gunumuz futbol ilkeleri » herkes mi sevgilisinden ayrildi