seker fabrikalari 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. turkiye seker fabrikalari anonim sirketi
  2. gubre fabrikalari
  3. ssk ya ait ilac fabrikalari
  4. istanbul un eroin fabrikalari
  5. rte nin konya da eski fabrikalari acmasi
  6. hangi koltuk senin bana soyle seker seker
  7. bayramda seker toplayan cocuklara toz seker vermek
  8. seker bayrami nda seker kesmek
  9. seker gibi seker hoca
  10. seker

© 2008 - uludağ sözlük

seker fabrikalari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seker fabrikalari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seker fabrikalari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 80 lerde cocuk olmak » 31 cektikten sonra olusan bikkinlik hissi » also sprach zarathustra » alternatif mezar tasi yazilari » fortunate » el isi » nigde gazozu » en guzel ps2 oyunlari » vajinayi bulan erkegin ilk sozleri » romeo » var misin yok musun christina aguilera » iyi insanlarin suratlarindan anlasilmasi » adana tatlisi » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » banu guven » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » ali sami yen cehennemi » brick top » 3 kasim dunya seks iscileri gunu » pagan fears » gripin » hala yarmaya devam eden forward mailler » seri eksi oy veren ibne » kalbimi kirdin fredo » italyan otuzbiri » sefa sirmen » 2008 butonu » a shot at love with tila tequila » while my guitar gently weeps » prezervatifi cikolata paketleriyle kamufle etmek