seker bonus 

kapat
  1. türkiyede bonus card piyasaya süren * dördüncü banka olan sekerbank'ın kredi kartına vermiş olduğu isim.

http://www.sekerbonus.com.tr
    #3332967 (griffe, 29.04.2008 00:36 ~ 00:37)
  2. bayramlarda cocuklara verilmesi beklenen bonustur. buyuklerin elleri opulur ve bonus kartiniza 5, 10, 20, 50 ytl bonus yuklenir.
    #3332982 (pactasunt servanda, 29.04.2008 00:40)
  3. teb bonus gibi yeşil renktedir. yeşil bonus kafa.
    #3333004 (hebeley episode II, 29.04.2008 00:46)

© 2008 - uludağ sözlük

seker bonus başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seker bonus ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seker bonus nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt » estel » roberto carlos un fenerbahce den ayrilmasi » bluevelve » hayatin ne kadar ibne oldugunun anlasildigi anlar » ilk 11 in altisiyla yatmak » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » birinci nesil » pgm 301 » karakol » tahayyul etmek » facebook ta hicbir eski arkadasi bulamamak » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » sinan guler » jose joaquin moreno verdu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kendi hayatiniz icin beni suclayamazsiniz » prezervatif yerine migros poseti takmak » kelimelerin kifayetsiz kaldigi anlar » ben hep kendime cikan bir yokustum » on ayak » still loving you » nazim hikmet oratoryosu » 2008 2009 uefa kupasi f grubu » this ain t a love song » joker da » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » altaik dil ailesi » turkut » basbug mustafa kemal ataturk » jolly joker pub xl