seka 

kapat
  1. sümerbank selüloz ve kağıt fabrikasıdır. 18 nisan 1936 yılında izmit'te açılmıştır. izmit kağıt fabrikası olarak bilinir.

fabrikanın yapılmasında ve kağıt üretiminde mehmet ali kagitci'nın büyük emekleri vardır.
    #95226 (yahudi yerlesimci, 02.03.2006 01:27 ~ 01:28)
  2. fazlasıyla yankı uyandıran işçi eylemlerine ve gündem oluşturan direnişlere rağmen kapatılması engellenemeyen kağıt fabrikasıdır. şu an deniz kenarındaki muazzam yerinde seka parki bulunmaktadır.
    #1112890 (dunyayategetgecenadam, 06.01.2007 01:34)
  3. 17 yılımın * geçtiği lojmanlarında yaşamaktan bir gün bile pişmanlık duymadığım, şimdilerde yerinde seka parkı adında belediyeye peşkeş çekilmiş bir park vardır. uzun süre sonra gidip yıkılırkenki molozları ve toz toprağı görünce dayanamayıp uzaklaşmıştım,ağlamamak için kendimi zor tutmuştum * *
    #1112953 (hop tereyagli balli tarak, 06.01.2007 01:45)

© 2008 - uludağ sözlük

seka başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. seka ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seka nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zalgiris kaunas » mircea lucescu » biz ettik sen etme lucescu » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » afrika savanlari » asli aydintasbas » ertugrul saglam » gozyasi » unutma » rising sun over europe » karmanin sifir olmasi » yuzme kolluguna kaymak » hali saha macinin 0 0 bitmesi » sohodo » ozgurluk ve dayanisma partisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gordugum ruya » diogo » bukle bukle saclara sahip kizlardaki guzellik » tren yoluna para koymak » turkboard » groagh com » altaik dil ailesi » sozlukculerin blog adresleri » edit yapmamis yazar » sperm deyince gulen universite ogrencisi » kozlenmis biber » ne haber liboslar keynesciler » 2117141311151114 221563621114116 1223125691215 » toshiba » rock muzik dinlerken kafayi sallamak