sek sut 

kapat
  1. 1963 yılında Tarım ve Köy işleri Bakanlığına bağlı olarak tüketiciye sağlıklı ve hijyenik koşullarda üretilmiş süt satmak amacıyla kurulan marka, 1968 yılında kamu iktisadi teşebbüsüne dönüştürülmüştür. 1995 yılında özelleştirilen marka, 164 adet irili ufaklı sanayici ve gıda toptancısı tarafından satın alınmış, 1997'de ise çoğunluk hissesi Koç Topluluğu tarafından satın alınmıştır. Marka bilinirliği alanında AC Nielsen tarafından yapılan araştırmalarda, Türkiye'de süt ve süt ürünleri sektöründe hatırlanan ilk 3 firma içinde ismi geçmektedir.
    http://www.seksut.com.tr
    #1766145 (Joanna, 14.06.2007 01:21)
  2. saf süt.
    #1766204 (mikrop, 14.06.2007 01:34)
  3. şişe olarak da satılan kırmızı alimunyum kapağı olan çocukluğumdan beri değişmemiş bir süttür. her akşam gider süt alırdık bir de son kullanma tarihine mutlaka bakardık. hatta pazar günleri süt çıkmazdı cumartesi iki şişe alırdık. hey gidi günler...
    #2072072 (tosun burada da hizmetinizde, 05.08.2007 02:10)
  4. tetra paklarla pabucu dama atılan, herkese öyle mi geliyor bilmiyorum ama bana gayet nostaljik gelen süt ve şişe birlikteliği.
    hey gidi hey, eğer bakkala boş şişeyi güzelce temizleyip getirmezsek yenisini alamazdık.
    ama meret bir günde bozulurdu, sanıyorum bu yüzden tahtından oldu.
    bir de kırmızı kapağı vardı *
    #2710912 (sapka yapamayan cuheyla, 18.12.2007 11:37 ~ 11:38)
  5. kesinlikle sek süttür.
    içine asla likör,votka,nesquick ve bunun gibi bir şeyler katılmamıştır. Sadece süttür. Saftır, aptaldır.
    Bu sek kavramı daha çok içkilerde kullanılır.
    #2711179 (McKeypixy, 18.12.2007 13:12 ~ 22:02)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

sek sut başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sek sut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sek sut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about sek sut. Copyrights of the articles are belong to their authors.