sehite olunca mustahak korumaya olunca yazik 

kapat
  1. başbakan rte'nin daha 3-5 gün evvel söylediği sözler hepimizin kulaklarında..

ülkemizin lanet terör'e 7 şehit verdiği günün ertesi, "askerlik yan gelip yatma yeri değildir" gibi den'siz bir açıklama yapan rte, çok değil 3-5 gün sonra bilecik'in söğüt ilçesinde koruma olan yeğeni dövülünce, "yazıktır, bunlar bu ülkenin vatandaşı değil mi?" demiştir.

demek ki, ölen şehitlerimiz bu ülkenin vatandaşı değildir. kıyaslanamaz bile ama illa kıyaslayacak olursak, birisi ölüyor yani şehit oluyor dönüşü yok, diğeri sadece dayak yiyiyor.

kendisini buradan bir kez daha tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

ayrıca, yine başbakan mantığıyla olaya bakarsak, o adamın görevi korumalık, yan gelip yatmak değil. kavga da yumruk aranmaz..

ilgili link : http://www.milliyet.com.t...06/09/11/son/sonsiy03.asp
    #624673 (trablus, 11.09.2006 11:08 ~ 11:10)
  2. (bkz: korumalık yan gelip yatma yeri değildir)
    #624688 (mmtyvs, 11.09.2006 11:17)
  3. (bkz: bana dokunmayan yılan bin yaşasın)
    (bkz: korumanın dayağa doyduğu an)
    (bkz: rte'nin dudağının uçukladığı an)
    #624714 (karanlikta, 11.09.2006 11:30)

© 2008 - uludağ sözlük

sehite olunca mustahak korumaya olunca yazik başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sehite olunca mustahak korumaya olunca yazik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sehite olunca mustahak korumaya olunca yazik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeminli hareket » finlandiya da bir mezbahada cekilen goruntuler » sen git ben geliyorum » ogrenci olmak » intel xeon 3060 » a ve b iscileri » moskova flarmoni orkestrasinin ahengi » radyo uludag » mindere osurmak » onomatope a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci