sehit annesi 

kapat
  1. acısı baki kalacak, mübarek annedir.
    #1515896 (ruyagordum, 11.04.2007 13:13)
  2. eli öpülesi, böyle bir evlat yetiştirdiği için saygıyla önünde durulması gereken annedir.
    #1515951 (pamuk proton ve 7 elektron, 11.04.2007 13:36)
  3. için için ağlayan, sehitliklerde bir başina yavrusuna can suyu döken annelerdir. vatan sag olsun diyebilen, kahpelerin kurşunlarına kendini siper etmiş yavrusuna kavuşmayı bekleyen annelerdir.
    #1559761 (mese odunu, 23.04.2007 19:28 ~ 19:29)
  4. her türk'ün anası olmayı hak etmiş kadındır.
    #2929658 (tanrikut, 01.02.2008 03:03)

© 2008 - uludağ sözlük

sehit annesi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. sehit annesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sehit annesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayattaki en guzel anlar » en az uc cocuga isim » ben yuregimi seninle isitiyorum » ucun besin hesabini yapan sevgili » emilio pucci » ayakta kalan son kadin » mutlu eder diye cikolataya abanip komaya girmek » babasinin aldigi rusvetlerle buyumus memur cocugu » her turk metalci dogar » uc yasindaki cocuga turban takmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games