sehirli 

kapat
  1. şehirde yaşayan, yaşam standartları köyde yaşayan insanlara göre farklı, kimilerine göre modern, çağdaş, medeni.
    #202791 (asiti kaçmış kola, 27.04.2006 15:20)
  2. türkiye'de bulmanın çok zor olduğu kesimdir.
    #384022 (zaknafien, 29.06.2006 13:04)
  3. (bkz: köylü milletin efendisidir)
    #384030 (ireland, 29.06.2006 13:05)

© 2008 - uludağ sözlük

sehirli başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sehirli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sehirli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» afrikaner » ros hasana » bekledikce guzellesen seyler » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » gol sonrasi takla atan futbolcu » baslik entry sayisi uyumu » bulgur pilavi ile tursu yemek » abgeschopftes » skor yazari » tescilli marka » duserken son anda bir yere tutunmak » dr terry tommyrot » ozel numaralari acmayan tipler » orospu cocuklari » rustu recber » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yazarlarin aslinda demek istedikleri » horse to water » ergenekon neo con iliskisi » kadinda en soguk bolge » buhurizade mustafa efendi » kadinlari cekici yapan detaylar » syme » zar kullanmadan kadinla kizi ayirmak » baba ben bu gece erkek arkadasimda kalacagim » sisme koltuk » osmanli padisahlarinin nisanlari » kendini bir bok sanan yazarlar » uludag sozluk moderasyonu » piramid lgbtt diyarbakir olusumu » dogustan lise 2 terk