sehir plancilari odasi 

kapat
  1. Şehir Plancıları Odası işte.
    http://www.spo.org.tr/html2/
    #871925 (sidikli, 17.11.2006 15:24)

© 2008 - uludağ sözlük

sehir plancilari odasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sehir plancilari odasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sehir plancilari odasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» taramali yaz 3990 a gonder » yunanca » yasa mustafa kemal pasa yasa » her turlu pisirim yapilir » charlie wilson s war » ntv muhabiri » yatak odasinda takimli nevresim kullanan cift » insanin kalitesi birlikte oldugu kisiyle olculur » ehliyet sinavi » eskisehir » caylak olmamak » bana bir koca lazim o da bu gece lazim » atanmis » serdar akinan » driving miss daisy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sehit annesi olmak » francisco guillermo ochoa magana » erkeklerin guzel kadin zaafi » hold me tight » sevis » uypaciyakoverbeni » universitede hocalara verilmis ayarlar » bilgisayarin cocukluktaki etkileri » roll over beethoven » galatasaray bayragi » slm asl pls » yalcin kucuk » drunk mail » galatasaray atkisi » saka degil