seherbaz 

kapat
  1. harry potter serisinde karanlık sanatlarla uğraşan büyücüleri yakalamak için sihir bakanlığı tarafından görevlendirilen büyücü ya da cadılara verilen bir isim.
    #487072 (haziran, 02.08.2006 03:15 ~ 03:16)
  2. Harry Potter bey kardeşim de bunlardan olmak istiyordu, lakin iksir dersini beceremeyen bünyesi sayesinde prof. snape tarafından bu hayali engellenmek üzereyken daha büyük prof. Dumbledore nin türlü daleverasndan sonra (snape nin dersi değiştirilmesi, yeni gelen hocanın Harry i kabul etmes vs. vs ) çocuk bu amacına bir adım daha yaklaştı, bizim okulun müdür böyle davransaydı ben de ÖSS birincisi olurudum.

(bkz: adam kayırmak)
    (bkz: yağcılık)
    (bkz: şımartmak)
    #487339 (seri eksi oy veren ibne, 02.08.2006 09:49)

© 2008 - uludağ sözlük

seherbaz başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seherbaz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seherbaz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cem zeng » dunyanin en yasli kisisinin olmesi » sahap » mehmet emin palamut » bitirme tezi olarak kutsal kitap yazmak » mithotyn » benim adim kirmizi » seovi yi tek kisi sanmak » baykal s gang » 20 agustos 2008 ingiltere cek cumhuriyeti maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games