seher yeli 

kapat
  1. seher yeli nazlı yare
    bildir beni bildir beni
    düşmüşüm elden ayaktan
    kaldır beni kaldır beni

söyle güzeller şahına
    yüz süreydim dergahına
    zehir olan kadehine
    doldur beni doldur beni

kul ahmed'im gönül versem
    bağrında gülünü dersem
    senden gayrı yar seversem
    öldür beni öldür beni

asik kul ahmet'in yazdığı.
    erkan ogur'un muhteşem seslendirdiği şarkı.
    #1238022 (LocK, 31.01.2007 16:21 ~ 16:23)
  2. erkan oğur - ismail hakkı demircioğlu / anadolu besik albümünün ilk şarkısı.. daha güzel bir yorum daha yoktur herhalde..
    #1238208 (brcyzdm, 31.01.2007 17:00)
  3. ismail hakki demircioglu nun davudi sesinden dinlediğimiz türküdür.
    #1238444 (paradigma, 31.01.2007 17:39)
  4. şarkıların tınısı ilkin kulağa işler sonra duygu aleminizde etkiler göstererek, başka yerlere sirayet eder... "Senden gayri yar seversem" demiyormu direk gönülden işliyor insana.. damar değil, tüm vücut azalarını harekete geçiriyor.
    #2209727 (krakermisin, 27.08.2007 17:07)
  5. (bkz: seher yeli kız)
    #2209733 (xervesilamet, 27.08.2007 17:08)
  6. seher vakti esen yel olmalı o..

sabahın güneş doğmadan önceki hal i diyorlar seher vakti ne

önce çukurlara dolmaya başlayan gecenin, en son çukurlardan çekileceği zaman.

yel,

değirmenler döndüren,

yüze değen,

kadeh,

beni beni beni doldur.

oldur, öldür.
    #2576080 (havada panik, 10.11.2007 14:09)
  7. Hüzzam Saadettin Kaynak şarkısı

gönlüm seher yeli gibi
    daldan dala essem diyor.
    coşsam bahar seli gibi
    setler yıkıp geçsem diyor.
    hazan vakti erişmeden
    ecel gelip yetişmeden
    o çeşmeden bu çeşmeden
    kana kana içsem diyor.
    gönlüm seher yeli gibi
    daldan dala essem diyor.
    #2576108 (noname, 10.11.2007 14:18)

© 2008 - uludağ sözlük

seher yeli başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. seher yeli ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu seher yeli nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibda c nin fethullah gulen e cephe almasi » ps2 » besiktas » evrim teorisi » umumi tuvalet » her yer taksim her yer 1 mayis » iguana » stander » tuncay guney » yaran yanlis okumalar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci