sefer beykozlu 

kapat
  1. facebook ta gördüğüm en orjinal adam bir yanda ülkücülükle ilgili resimler bir yan da che (çe) resimleri.
    bir yanda hard rock hayko cepkin bir yanda rapci ceza...
    ne alakadir bu resimler anlamadim , kendi icinde bu kadar celisen insan mi olur yahu...

http://www.facebook.com/a...;id=1003124560&page=3
    #3517368 (bu nick tam yirmi bir harf, 09.06.2008 23:47 ~ 23:48)

© 2008 - uludağ sözlük

sefer beykozlu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sefer beykozlu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sefer beykozlu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kuru mahmut efendi kahvecisi » kacak kelebek » stevemcqueen olmak » galleria » huzun » seri katil oldurmek » galatasaray bayragi » amc » breaking bad » muhalif oldugu icin hapse giren insan » enis faik arcan » tum milletinin banka hesabini izleyen devlet » metroda kitap okuyan adama okuz gibi bakan mal » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » kuzgun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 22 inci yuzyil » ask sarsar » ilk planor » ah muhsin unlu » onune gelene hakaret eden basbakan » sucugu dogradiktan sonra soymak » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » hayat » abidas » yaran msn nickleri » baskalarinin eskilerini giyenin sarkisi » ask hukmeder » nina s tragedies » hakan celik » yumurtanin fircalanmams tarafi