sefalet 

1. Yoksulluk,yoksulluk sıkıntısı.
    #277859 (italiano, 25.05.2006 18:33)
  2. ''insanlara elimi bos uzattığımda hiçbir şey verememeleridir sefalet.''

*
    #1710799 (little girl in bloom, 01.06.2007 01:20)
  3. Sefalet; yanlış politikaların uygulaması sonucu oluşan, adaletsiz gelir dağılımının bir sonucudur.Demokrasi ve hukukun eksiksiz uygulandığı ve sosyal devlet özelliği olan seküler yönetimler sefaletin panzehiridir.
    #1710941 (kalem2002, 01.06.2007 01:59)
  4. söz müzik serdar ortaç'a ait. tuğba özerk denen hatun seslendirmiş. belli ediyor zaten kendisini sözler.

Aşk ile vurduğun bu sevgi yalan
    içine koyduğun gözyaşı yalan
    Elinle tuttuğun adını koyduğun
    Özenip durduğun hayatın yalan
    Sanırdım her gülün bir bedeli var
    Senin her yerinde gül deseni var
    Sanırdım bir heves seninle bir nefes
    Aldığım her tadın özleyeni var
    Karşıma çıktın en güzel yaşta
    Gözümü açtım ürkek telaşta
    Değişmez talihim gözlerim yaşta
    Dinlesen ölümsüz olacak mıyız?
    Seninle hep aynı kalacak mıyız?
    Çek git buradan seni başucuma sardım
    Ölene kadar inandığım güveni yıkıyorsun
    Aşkın yok laneti
    Yaşadı yüce sefaleti
    Sonunda kadar adaleti savunurken gidiyorsun
    #2325220 (prince, 16.09.2007 10:12)
  5. açlık,korku,kimsesizlik,parasızlık,herşeyden yoksun olan
    #2473423 (tabiikiutku, 15.10.2007 17:57)
  6. super bomba hiper sarki.
    #2557460 (carrie, 05.11.2007 03:44)

© 2008 - uludağ sözlük

sefalet başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. sefalet ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu sefalet nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ergenekon u sulandirma plani » serva dinu » secim » mehmet ali birand » ask vazgecer » mangal mizah dergisi » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » deniz feneri dernegi davasi » fuck buddy » canim cigerim » 105 yasindaki bakire » yaran baslik yonlendirmeleri » ask nazlanir » gossip girl » cizgi roman » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sarma sigara » yaprak dokumu » internet gazetesi » ozgur tutsak » insan neden degisir » istek ezan hatti » berrak sudaki kirmizi balik » ergenekon iddianamesi » komando egitimi almis baliklar » 1900 efsanesi » haber sicmak » seri eksi oy veren ibne » kuliste yarasini saran ve aglayan palyaco » sessiz konusunca karsindakinin de sessiz konusmasi » gulen karaman