see no evil hear no evil 

kapat
  1. başrollerinde gene wilder ile, richard pryor'in olduğu, katile tanık olan bir sağır*'ın ve bir adet kör*ün maceralarını anlatan, 1989 yapımı aşmış komedi filmi. türk televizyonlarında, ilk zamanlarda çoğu vakit verilmesine rağmen, eskisi kadar rağbet görmemektedir...
    #1239312 (faidelibilgi, 31.01.2007 20:36)
  2. çocukluğumuzun manyak komik filmlerinden biri.
    #1371686 (goksunv, 04.03.2007 00:22)
  3. (bkz: burn in hell)*
    #2683577 (revolter00, 10.12.2007 17:14)
  4. video kaset döneminden kalma, defalarca izlenesi film.
    #2928236 (milistr0ke, 31.01.2008 22:59)

© 2008 - uludağ sözlük

see no evil hear no evil başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. see no evil hear no evil ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu see no evil hear no evil nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» din hocasi ogrenci diyaloglari » bebek taklidi yapan kizlar » kufur olmayan ama kufur etkisi yaratan sozler » karmanin sifir olmasi » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eksitmesi » autoshow 2008 » bir konu sec sohbet edelim » metin oktay » besiktasliyim sigara iciyorum » olum vurusu » examenglish com » 550 ytl lik turban » luthite » bayram sabahi » erkekler haftada birden fazla seks yapsin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ozunu inkar etmek » mircea lucescu nun tekrardan besiktas a gelmesi » asli aydintasbas » i love you baby diyen bebek » unutulmayan dizi replikleri » piercing yaptirip ana babadan saklanmak » gokhan unal » hali saha macinin 0 0 bitmesi » cogu gitti azi kaldi » hala yarmaya devam eden forward mailler » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » endise » selpak marka kagit mendil » emre belozoglu » 5 ekim 2008 fenerbahce kayserispor maci